Sveiki, brangieji,
Kaip ir žadėjau, skelbiu savo ryžių su kiaušiniais receptą, kurie kuo puikiausiai tiks prie jau šiandieną skelbtos Kiniškos vištienos, kurios receptą rasite čia bei prie bet kokių kitų kinietiškų patiekalų.
Jums reikės:
300 g ryžių;
6 vnt. kiaušinių;
4 a.š. aliejaus;
4 skiltelės česnako;
250 g žaliųjų žirnelių (šviežių ar šaldytų);
2 š. sojų padažo;
truputis druskos.
1. Išvirti ryžius, tačiau jie dar turi būti kietoki. Tuomet juos perlieti šaltu vandeniu.
2. Kiaušinius išplakti ir pakaitinti puode ant mažos ugnies, kol pradės stingti.
3. Keptuvėje įkaitinti aliejų, suberti susmulkintas česnako skilteles, pjaustytus svogūnų laiškus ir žirnelius. Pakepti 1-2 minutes.
4. Tuomet suberti ryžius ir išmaišyti.
5. Į keptuvę supilti kiaušinius, įpilti sojos padažo, įberti druskos.
6. Viską gerai išmaišyti. Pakepti dar kelias minutes. Patiekti su kinietiškais patiekalais.
個飽, brangieji,
Ingrida
Kas šiandien pietums? Ar dažnai girdite šį klausimą? Tuomet ir jums, kaip ir man tenka nuolat sukti galvą, ką šiandien paruošus? Mano virtuvėje-nuolatinis judėjimo procesas: kuriu, buriu ir tobulinu… O šiandien ir dalinuosi su visais neabejingais virtuvei ir tam nenumaldomam norui paragauti kažko skanaus ir išbandyti kažką naujo… Ar pas jus jau tarška kilnojami puodai ir čirška kepami, skrudinami ar verdami produktai? Tai kas pas jus šiandieną pietums, brangieji?
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.