Visiems, kurie dar turi galimybės pasimarinuoti stiklainį ar du agurkėlių, siūlau išbandyti šį receptą.
Jums reikės:
Agurkų
krapų stiebkočių (tinka gerai paaugę su sėklomis bei lapeliais)
juoduojų pipirų žirnelių
Marinatui (1l vandens):
1 l vandens
1 š. su kaupu druskos
3 š. cukraus
0,5 stikl. acto
4 gvadikėliai
2 lauro lapeliai
4 kvapnieji pipirai
- Agurkus nuplaukite, sudėkite į stiklainius.
- Pridėkite krapų stiebkočių, pipirų žirnelių.
- Iš marinatui skirtų ingridientų išvirkite marinatą
- Agurkų stiklainius užpilkite karštu, tačiau nebe verdančiu marinatu (po užvirimo palaukite 3-5 min.).
- Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais, bet jų neužsukite.
- Stiklainius kaitinkite: 1l kaitinkite 10 min, didesnius- 15 min.
- Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite atvėsti.
P.S. Nepamirškite uždėti etikečių su visa svarbia informacija.
Skanių marinuotų agurkėlių, brangieji,
Ingrida
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.