Translate

2013 m. rugpjūčio 9 d., penktadienis

Krabų lazdelių ir ryžių mišrainė

Turbūt niekur pasaulyje nerasite tautos, kuri maišo krabų lazdelių mėsą su ryžiais. Taigi, mes lietuviai galime didžiuotis - esame unikalūs :) Užsieniečiai paragavę jos lieka maloniai nustebinti - tokie skirtingi komponentai taip gražiai susigroti  tik šioje mišrainėje.

Krabų lazdelių mišrainė buvo pirmoji mišrainė kurią išmokau ir dar būdama vaikas labai didžiavausi :) Iš esmės tai labai paprasta mišrainė, paruoš kiekviena (-as).


Paruošimo laikas: 20 min.

Jums reikės:
125 g ryžių
200 g krabų lazdelių
250 g konservuotų saldžių kukurūzų 
250 g konservuotų žirnelių
2-3 trumpa-vaisiai agurkai
žiupsnis druskos
žiupsnis juodųjų maltų pipirų
majonezo

Išvirkite birius ryžius pagal nurodymus ant pakuotės. Tuo metu supjaustykite krabų lazdeles griežinėliais. Į dubenį sudėkite nusunktus konservuotus žirnelius ir kukurūzus. Pridėkite krabų lazdeles ir pjaustytus agurkus (juos galite ir nulupti).  


Į dubenį sudėkite atvėsintus ryžius. Viską užpilkite majonezu. Pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite ir atvėsinkite šaldytuve.


Valgykite su balta duona.



Skanaus, brangieji,
Ingrida

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.