Translate

2013 m. rugpjūčio 2 d., penktadienis

Sumuštinukai su krabų lazdelėmis

Pas mus savaitgaliais visuomet kažkas svečiuojasi, arba mes keliaujame į svečius, todėl lengvi, sveiki užkandžiai pas mus labai svarbūs.

Šių sumuštinukų receptą pasiūlė šio blogo skaitytojas Simas. Ačiū jam už pasiūlytą idėją! Kažkur nužiūrėta idėja prigijo jo virtuvėje, todėl bandau ir aš ir vaišinu svečius...



Paruošimo laikas: 5-10 minučių

6 sumuštinukams reikės:
6 prancūziško batono (begette) riekelių, tačiau nesijaudinkite, jei namie urie ik baltos duonos - tiks ir ji;
4 krabų lazdelės
4 a.š. majonezo;
4 a.š. smulkintų šviežių krapų;
6 žalios besėklės vynuogės.

  1. Pirmiausia paruoškite batono riekutes. Jei neturite prancūziško, galite naudoti paprastą. Aš apvalia sausainių formele išpjoviau apskritimus be plutos.
  2. Majonezą sumaišykite su smulkintais krapais. Mišiniu aptepkite duonos riekeles.
  3. Krabų lazdeles supjaustykite griežinėliais ir išdėliokite ant viršaus. Jei lazdelės buvo šaldytos - būtinai atšildykite.
  4. Vynuoges perpjaukite pusiau. Abi puseles dėkite ant sumuštinių ir persmeikite smeigtuku.


Pavaišinkite svečius, skanaukite ir dalinkites...



Gero laisvadienio jums, brangieji,
Ingrida

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.