Šių sumuštinukų receptą pasiūlė šio blogo skaitytojas Simas. Ačiū jam už pasiūlytą idėją! Kažkur nužiūrėta idėja prigijo jo virtuvėje, todėl bandau ir aš ir vaišinu svečius...
Paruošimo laikas: 5-10 minučių
6 sumuštinukams reikės:
6 prancūziško batono (begette) riekelių, tačiau nesijaudinkite, jei namie urie ik baltos duonos - tiks ir ji;
4 krabų lazdelės
4 a.š. majonezo;
4 a.š. smulkintų šviežių krapų;
6 žalios besėklės vynuogės.
- Pirmiausia paruoškite batono riekutes. Jei neturite prancūziško, galite naudoti paprastą. Aš apvalia sausainių formele išpjoviau apskritimus be plutos.
- Majonezą sumaišykite su smulkintais krapais. Mišiniu aptepkite duonos riekeles.
- Krabų lazdeles supjaustykite griežinėliais ir išdėliokite ant viršaus. Jei lazdelės buvo šaldytos - būtinai atšildykite.
- Vynuoges perpjaukite pusiau. Abi puseles dėkite ant sumuštinių ir persmeikite smeigtuku.
Pavaišinkite svečius, skanaukite ir dalinkites...
Gero laisvadienio jums, brangieji,
Ingrida
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.