Translate

2013 m. lapkričio 16 d., šeštadienis

Skanūs ir sotūs blynai

Pats geriausias maistas savaitgalio pusryčiams - blynai su mėgstamiausia uogiene ar skaniausiu džemu. O jei uogienę gaminote patys, tuomet jūsų pusryčiai patys skaniausi... Šiandien siūlau pabandyti šiuos blynus.



Jums reikės:
270 g miltų;
2 a.š. kepimo miltelių;
1 a.š. druskos;
260 ml pieno;
4 š. cukraus pudros;
2 kiaušiniai;
4 š. tirpinto margarino ar sviesto;
cukraus pudros;
mėgstamos uogienės.


1. Miltus sumaišome su druska, cukrumi ir kepimo milteliais.
2. Atskirai išplakame kiaušinius ir pieną, supilame ištirpintą sviestą ar margariną.



3. Tada supilame pieno mišinį į miltų mišinį ir plakame, kol gaunasi vientisa masė. Leiskite tešlai pastovėti keletą minučių.


4. Kepame blynus keptuvėje, kol gražiai pagelsta abi pusės.


5. Iškepusius apibarstome cukraus pudra.


Blynai puikiai tiks su mėgstama uogiene, cukrumi ar klevų sirupu.




Pasimėgaukite savaitgalio pusryčiais, brangieji,
Ingrida

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.