Translate

2013 m. rugsėjo 30 d., pirmadienis

Marinuoti agurkai

Visiems, kurie dar turi galimybės pasimarinuoti stiklainį ar du agurkėlių, siūlau išbandyti šį receptą. 



Jums reikės:
Agurkų
krapų stiebkočių (tinka gerai paaugę su sėklomis bei lapeliais)
juoduojų pipirų žirnelių

Marinatui (1l vandens):
1 l vandens
1 š. su kaupu druskos
3 š. cukraus
0,5 stikl. acto
4 gvadikėliai
2 lauro lapeliai
4 kvapnieji pipirai

  1. Agurkus nuplaukite, sudėkite į stiklainius.
  2. Pridėkite krapų stiebkočių, pipirų žirnelių.
  3. Iš marinatui skirtų ingridientų išvirkite marinatą
  4. Agurkų stiklainius užpilkite karštu, tačiau nebe verdančiu marinatu (po užvirimo palaukite 3-5 min.).
  5. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite dangteliais, bet jų neužsukite.
  6. Stiklainius kaitinkite: 1l kaitinkite 10 min, didesnius- 15 min.
  7. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite atvėsti.
P.S. Nepamirškite uždėti etikečių su visa svarbia informacija.


Skanių marinuotų agurkėlių, brangieji,
Ingrida

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.