Karšta, mano šeimyna nebenori sunkaus maisto, todėl tenka ieškoti kažko vasariško ir lengvesnio.
Nesenai pastebėjau visose parduotuvėse masiškai pradedama prekiauti arbūzais. Salotoms, gal ir nereikia daug, tačiau likusį manau kuo puikiausiai suvartosite vieną.
Paruošimo laikas: 10 min.
Jums reikės:
200 g fetos sūrio
200 g arbūzo
gera sauja žaliųjų alyvuogių
3 š jogurto
0,5 a.š. cukraus
0,5 a.š. krienų.
Padažui dubenyje sumaiškite jogurtą, krienus bei cukrų.
Feta sūrį supjaustykite kubeliais.
Arbūzą supjaustykite kubeliais, išimkite sėklas. Alyvuoges perpjaukite pusiau.
Viską dėti į lėkštes ir apipilti paruoštu padažu.
Patiekti šaltas.
Tiesa, aš viską maišiau su padažu. Geriau tiktų feta sūrį apipilti padažu ir ant viršaus išdėlioti arbūzo bei alyvuogių gabaliukus.
Sultingo ir gaivaus arbūzų sezono, brangieji,
Ingrida
Kas šiandien pietums? Ar dažnai girdite šį klausimą? Tuomet ir jums, kaip ir man tenka nuolat sukti galvą, ką šiandien paruošus? Mano virtuvėje-nuolatinis judėjimo procesas: kuriu, buriu ir tobulinu… O šiandien ir dalinuosi su visais neabejingais virtuvei ir tam nenumaldomam norui paragauti kažko skanaus ir išbandyti kažką naujo… Ar pas jus jau tarška kilnojami puodai ir čirška kepami, skrudinami ar verdami produktai? Tai kas pas jus šiandieną pietums, brangieji?
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.