Translate

2013 m. liepos 9 d., antradienis

Pikantiška arbūzų ir fetos sūrio mišrainė

Karšta, mano šeimyna nebenori sunkaus maisto, todėl tenka ieškoti kažko vasariško ir lengvesnio.
Nesenai pastebėjau visose parduotuvėse masiškai pradedama prekiauti arbūzais. Salotoms, gal ir nereikia daug, tačiau likusį manau kuo puikiausiai suvartosite vieną.



Paruošimo laikas: 10 min.

Jums reikės:
200 g fetos sūrio
200 g arbūzo
gera sauja žaliųjų alyvuogių
3 š jogurto
0,5 a.š. cukraus
0,5 a.š. krienų.

Padažui dubenyje sumaiškite jogurtą, krienus bei cukrų.


Feta sūrį supjaustykite kubeliais.


Arbūzą supjaustykite kubeliais, išimkite sėklas. Alyvuoges perpjaukite pusiau.


Viską dėti į lėkštes ir apipilti paruoštu padažu.


Patiekti šaltas.
Tiesa, aš viską maišiau su padažu. Geriau tiktų feta sūrį apipilti padažu ir ant viršaus išdėlioti arbūzo bei alyvuogių gabaliukus.



Sultingo ir gaivaus arbūzų sezono, brangieji,
Ingrida

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.