Jums reikės:
400 g spageti makaronų
1 svogūno
300 g šviežių ar šaldytų voveraičių
250 - 300 ml grietinėlės
1 š. miltų
aliejaus
šviežių ar džiovintų čiobrelių
druskos
juodųjų pipirų.
- Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Priklausomai nuo makaronų virti reikia 5 - 10 min.
- Keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepinti susmulkintus svogūnus.
- Tada suberti voveraites ir supilti grietinėlę.
- Pavirti 3 - 5 min.
- Įdėti šaukštą miltų ir gerai išmaišyti. Miltai reikalingi sutirštinti padažą.
- Tada sudėti čiobrelius, pagardinti druska ir juodaisiais pipirais.
7. Į lėkštę dėkite makaronus, užpilkite padažo ir išmaišykite.
Skanių, greitų vakarienių, brangieji,
Ingrida
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.