Lengva, sveika, skani ir vitamininga vakarienė...
Paruošimo laikas: 5 min.
Jums reikės:
2 vidutinio dydžio avokadų;
1 balto ar raudonojo greipfruto;
2 pomidorų;
žiupsnio druskos (pasirinktinai).
Avokadus rinkitės tik gerai sunokusius. Jei paspaudus jie nėra minkšti - geriau dieną ar dvi panokinkite kambario temperatūroje.
Salotoms avokadus perpjaukite pusiau, išimkite sėklas, nulupkite odelę ir supjaustykite kubeliais.
Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite kubeliais.
Greipfrutus perpjaukite per pusę, supjaustykite skiltelėmis ir suplėšykite norimo dydžio gabalėliais, būkite atsargūs - pašalinkite visą baltos odelės masę ir jokių būdu nedėkite odelės, esančios tarp vaisiaus minkštimo. Naudokite tik raudoną greipfruto masę. Jei į salotas paklius odelių ar baltos žievėlės - jos bus karčios.
Viską sumaišome dubenyje. Aš niekada nededu druskos. Taip sveikiau, be to greipfruto rūgštumo pakanka, tačiau jei jūsų skonio receptoriai reikalauja - įdėkite.
P.S. Prieš patiekiant pabandykite 10 minučių palaikyti kambario temperatūroje. Aš kartais palaukiu, kartais ne - išbandykite abu būdus ir pasirinkite saviškį.
Skanios vakarienės, brangieji,
Ingrida
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.